Sub-communities within this community

 • Electromecanică (licență) [0]

  Lucrări de licență din domeniul "Inginerie electrică", program de studiu "Electromecanică" în cadrul Facultății de Automatică, calculatoare, inginerie electrică și electronică.
 • Electronică de putere și acționări electrice (licență) [0]

  Lucrări de licență din domeniul "Inginerie electrică", program de studiu "Electronică de putere și acționări electrice" în cadrul Facultății de Automatică, calculatoare, inginerie electrică și electronică.
 • Inginerie electrică și calculatoare (licență) [0]

  Lucrări de licență din domeniul "Inginerie electrică", program de studiu "Inginerie electrică și calculatoare" în cadrul Facultății de Automatică, calculatoare, inginerie electrică și electronică.
 • Utilizarea eficientă a energiei și surse regenerabile (disertație) [0]

  Lucrări de disertație din domeniul "Inginerie electrică", program de studiu "Utilizarea eficientă a energiei și surse regenerabile" în cadrul Facultății de Automatică, calculatoare, inginerie electrică și electronică.
 • Electronică de putere și sisteme avansate de conversie (disertație) [0]

  Lucrări de disertație din domeniul "Inginerie electrică", program de studiu "Electronică de putere și sisteme avansate de conversie" în cadrul Facultății de Automatică, calculatoare, inginerie electrică și electronică.