• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Search
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 14

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Cercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filată 

Kiriţă (Andronoiu), Doina Georgeta (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2014)
Comportamentul consumatorului, decizia lui de cumpăra sau nu un produs, este în strânsă legătură cu calitatea produsului respectiv. Calitatea alimentelor este o noţiune complexă, cuprinzând mai multe valenţe: legală, ...
Thumbnail

Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia 

Mitrenca, Mihai George (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
Lucrarea de faţă "Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia " are ca obiectiv principal să aducă o contribuţie Ia clarificarea aspectelor ...
Thumbnail

Studiul optimizării factorilor TTT şi PPP în lanţul frigorific al produselor alimentare perisabile 

Popoacă, Armand (Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Thumbnail

Identificarea şi dozarea unor componente cu rol catalitic în produsele alimentare 

Alecu, Aurora (Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)
Thumbnail

Cercetări privind utilizarea de antioxidanți naturali pentru stabilizarea unor polimeri folosiți ca materiale de ambalaj pentru industria alimentară 

Manole, Elena (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2008)
Producerea materialelor de ambalaj pentru produsele alimentare este o problemă complexă cu implicații tehnice, economice, sociale și ecologice și reprezintă un domeniu determinant aln creșterii calității vieții. Materialele ...
Thumbnail

Stabilirea unor procedee tehnologice de control și reducere a conținutului de nitriți în produsele alimentare 

Roman, Monica (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)
În prezent, asigurarea stării de sănătate a populației prin consumarea unor produse alimentare salubre, cu grad înalt de înlocuire și cu valoare nutritiva cât mai ridicată, reprezintă principala preocupare a specialiștilor ...
Thumbnail

Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală 

Alboaie Cotună, Simona (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2008)
Progresul înregistrat de știință și tehnologie, precum și dezvoltarea în mod accelerat a cerințelor populației în toate zonele globului au determinat creșterea interesului mondial față de conservarea produselor alimentare ...
Thumbnail

Dezvoltarea de produse din carne îmbogățite în acizi grași polinesaturați Omega 3: aspecte nutriționale, tehnologice și senzoriale 

Lazăr (Cîrstea), Nicoleta (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2024)
Progresele recente în știința nutriției și eforturile societății de a implementa educația nutrițională i-au determinat pe consumatori să fie din ce în ce mai conștienți de relația dietă- sănătate și să se concentreze ...
Thumbnail

Cercetări privind obținerea de produse funcționale destinate persoanelor cu intoleranțe alimentare 

Bolea, Carmen-Alina (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2018)
Un aliment funcțional poate fi o componentă sau un macronutrient dacă are efecte specifice fiziologice (de exemplu, carbohidrați sau acizi grași esențiali) sau un micronutrient dacă aportul este în cantitate mai mare față ...
Thumbnail

Cercetări cu privire la dinamica maturării brânzeturilor cu pastă filată fabricate din lapte de bivoliță 

Grecu, Gheorghe (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2003)
Datele prezentate în această lucrare au la bază studiile din cadrul tezei dar și cercetările efectuate de autor de a lungul anilor în vederea introducerii în fabricație la S.C. NAPOLACT S.A. Cluj a sortimentelor cunoscute ...
  • 1
  • 2

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

Discover

AuthorAlboaie Cotună, Simona (1)Alecu, Aurora (1)Bolea, Carmen-Alina (1)Constantin, Danilevici (1)Corbu, Alexandru Radu (1)Grecu, Gheorghe (1)Kiriţă (Andronoiu), Doina Georgeta (1)Lanciu (Dorofte), Andreea (1)Lazăr (Cîrstea), Nicoleta (1)Manole, Elena (1)... View MoreSubject
produse alimentare (14)
conservare (2)produse din carne (2)produse vegetale (2)acizi grași polinesaturați Omega 3 (1)activitatea antioxidantă (1)aditivi (1)ambalaj (1)ambalaje ecologice (1)analiza senzorială (1)... View MoreDate Issued2020 - 2024 (4)2010 - 2019 (3)2003 - 2009 (7)Has File(s)Yes (13)No (1)

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV