Căutare după Autor "Angheloiu, Mihai"
Afișează articolele 1-2 of 2
-
Brânzeturi cu un conținut redus de sodiu: aspecte științifice și tehnologice
Angheloiu, Mihai (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2015)Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ... -
Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu: aspecte ştiinţifice şi tehnologice
Angheloiu, Mihai (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2015)Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, ...