Căutare după Subiect "bacterii probiotice"
Afișează articolele 1-4 of 4
-
Cercetări privind încapsularea bacteriilor probiotice în fabricarea produselor lactate fermentate
(Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, 2009)Lucrarea s-a dorit a fi, încă de la alegerea temei, o noutate în domeniul produselor probiotice. Dacă până în momentul de faţă, tema probioticelor pare o cale destul de “bătătorită” din punct de vedere tehnologic, prezenta ... -
Cercetări privind obţinerea de produse simbiotice pe bază de lapte şi plante medicinale şi aromatice
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)Teza de doctorat „Cercetări privind obţinerea de produse simbiotice pe bază de lapte şi plante medicinale şi aromatice”, are ca scop experimentarea unor variante tehnologice de cultivare a bacteriilor probiotice pe un ... -
Cercetări privind supravieţuirea în condiţii de simbioză a unor tulpini de bacterii probiotice în produsele lactate fermentate
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2013)Teza de doctorat „Cercetări privind supravieţuirea în condiţii de simbioză a unor tulpini de bacterii probiotice în produsele lactate fermentate” contribuie la dezvoltarea cunoaşterii în domeniu prin obţinerea unui produs ... -
Cercetări privind utilizarea permeatului rezultat din aplicarea procesului de membrană în industria laptelui
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)Dezvoltarea alimentelor funcționale reprezintă o preocupare majoră la nivel internațional, deoarece alimentația reprzinta una dintre cele mai eficiente modalitați de menținere/ îmbunătățire/ promovare a sănătății consumatorului. ...