Căutare după Subiect "biscuiți"
Afișează articolele 1-2 of 2
-
Cercetări privind dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin exploatarea potențialului biologic activ al porumbului mov
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022)În ultimii ani, creșterea prevalenței alergiilor, bolii celiace, a bolilor metabolice, și nu numai a dus la nevoia de a dezvolta noi abordări nutriționale care să aducă o îmbunătățire a calității vieții oamenilor, cu accent ... -
Cercetări privind optimizarea însuşirilor de calitate ale făinii de grâu destinate fabricării biscuiţilor
(Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011-07-11)Teza de doctorat îşi propune ca obiective ştiinţifice : 1. realizarea unui studiu documentar dedicat influenţei făinii asupra calităţii biscuiţilor ; 2. elaborarea, pe baza informaţiilor existente în literatura de ...