Căutare după Subiect "calitatea produselor"
Afișează articolele 1-4 of 4
-
Calitatea produselor agroalimentare românești în contextul european
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020)Politicile și programele agroalimentare actuale evidențiază necesitatea unei schimbări în abordare care să permită orientarea spre o producție agroalimentară durabilă din punct de vedere social și ecologic. În acest sens, ... -
Cercetări privind influența factorilor pedoclimatici asupra producției și indicilor de calitate ai grâului semincer din Județul Brăila
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2019)La nivel național, producerea de sămânță din punct de vedere tehnologic se realizează conform tehnologiilor specifice elaborate de creatorul de soi/hibrid, iar din punct de vedere al legislației în domeniul agricol este ... -
Programarea sistemelor integrate de producție : tehnologii de strunjire pe EMCO Turn 55 CNC
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2017)Dezvoltarea instrumentelor CAD-CAM a condus la îmbunătăţirea calităţii produselor, acest lucru realizându-se, în primul rând, prin introducerea în procesul de fabricaţie a etapei de proiectare a produsului, cu cele două ... -
Strategii moderne de obținere a vinurilor roșii de calitate podgoria Dealu Mare
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2012)Vinurile roșii de calitate sunt vinurile care se obțin din struguri roșii și prezintă caracteristici senzoriale deosebite față de celelalte vinuri. Diferențierea esențială a acestei tehnologii este faptul că mustul nu este ...