Căutare după Subiect "produse din carne"
Afișează articolele 1-3 of 3
-
Cercetări privind creșterea duratei de conservare a cărnii și produselor din carne prin utilizarea unui procedeu mixt de conservare cu ajutorul frigului și iradierii cu radiații ultraviolete
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2003)Conservarea produselor alimentare este o cerință deosebit de importantă atât din punct de vedere al asigurării salubrității acestora (distrugerea bacteriilor patogene și a diferiților paraziți) cât și din punct de vedere ... -
Cercetări privind folosirea unor extracte și pulberi vegetale ca antioxidante naturale în produse din carne crude și procesate
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2020)Deși carnea este un produs alimentar sănătos, având în componență proteine cu valoare biologică ridicată, un conținut ridicat de minerale esențiale și vitamine din grupul B, aceasta este lipsită de antioxidanți. Oxidarea ... -
Studiul influenţei temperaturilor scăzute asupra dezvoltării şi comportamentului bacteriei Listeria monocytogenes în produsele refrigerate şi congelate
(2010)Teza de doctorat cu titlul „Studiul influenţei temperaturilor scăzute asupra dezvoltării şi comportamentului bacteriei Listeria monocytogenes în produsele refrigerate şi congelate” urmăreşte o serie de obiective, precum: ...