Căutare după Subiect "temperatură"
Afișează articolele 1-3 of 3
-
Cercetări cu privire la influența maturizării făinii asupra calității făinii, reologiei aluatului și calității pâinii
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2016)Nivelul științific actual cu privire la maturizarea făinii se apreciază că în timpul depozitării are loc procesul de maturizare a făinurilor ca urmare a ansamblului de procese care au loc în făină cu referire la variația ... -
Contribuţii la optimizarea parametrilor proceselor de ardere a biomasei
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)Prezenta lucrare are ca scop studiul experimental al arderii diferitelor reziduuri agricole sub formă de brichete într-un cazan comercial de încălzire, cu putere mică, proiectat să funcţioneze cu lemne de foc sau brichete ... -
Studiu privind conservarea cerealelor la temperaturi scăzute
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)Având în vedere faptul căin plan energetic cerealele reprezintă între 60 și 70% din alimentatia lumii, iar în procente de masă 45 până la 50% ne dam seama de importanța acestor produse. Principalele cereale cultivate sunt: ...