Căutare după Subiect "tratamente termice"
Afișează articolele 1-3 of 3
-
Cercetări privind influenţa tratamentelor frigorifice asupra unor indicatori de calitate ai coagului proteic din lapte de capră
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2012)Industria alimentară a trecut prin schimbări majore în ultimii 20 de ani, în principal prin dezvoltarea şi implementarea de noi tehnologii, pentru a răspunde cererilor în creştere ale consumatorilor pentru produse sigure ... -
Indicatori de diferenţiere al tratamentelor termice aplicate în industria laptelui
(Universitatea ' Dunărea de Jos" Galaţi, 2012)Laptele reprezintă unul dintre cele mai valoroase alimente naturale, de bază în dieta umană încă din cele mai vechi timpuri. Datorită compoziţiei în nutrienţi, laptele constituie însă un mediu excelent de dezvoltare pentru ... -
Studii şi cercetări privind relaţia obţinere - structură - proprietăti a semifabricatelor din aliaje de aluminiu cu proprietăţi speciale
(Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011)Progresele deosebite realizate în ultima perioadă în tehnică impun o îmbunătăţire continuă a calităţii produselor metalurgice şi prin urmare o extindere a utilizării metalelor neferoase care au unele proprietăţi ...