Căutare după Subiect "vinuri"
Afișează articolele 1-5 of 5
-
Cercetări asupra autenticităţii şi naturaleţei vinurilor obţinute în podgoriile Moldovei
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2011)În contextul actual al tendinţelor moderne ale cercetărilor privind calitatea, funcţionalitatea şi inocuitatea produselor alimentare teza de doctorat "Cercetări asupra autentificării şi naturaleţei vinurilor obţinute în ... -
Cercetări privind optimizarea tehnologiei de producere a vinurilor roşii cu denumire de origine “Bujoru”
(Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011)Cercetările privind optimizarea tehnologiei de producere a vinurilor roşii cu denumire de origine controlată din podgoria “Dealul Bujorului” au fost efectuate în cadrul SCDVV Bujoru, în perioada 2007 – 2010 și reprezintă ... -
Identificarea şi dozarea unor componente cu rol catalitic în produsele alimentare
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi, 2007) -
Strategii moderne de obținere a vinurilor roșii de calitate podgoria Dealu Mare
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2012)Vinurile roșii de calitate sunt vinurile care se obțin din struguri roșii și prezintă caracteristici senzoriale deosebite față de celelalte vinuri. Diferențierea esențială a acestei tehnologii este faptul că mustul nu este ... -
Studiu privind influența frigului artificial în procesul de condiționare a vinurilor
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)