Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorPăcularu-Burada, Bogdan
dc.date.accessioned2023-02-10T08:25:36Z
dc.date.available2023-02-10T08:25:36Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9152
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof.univ.dr.ing. Gabriela-Elena BAHRIMro_RO
dc.description.abstractBacterii lactice sunt studiate și utilizate în scopul obținerii produselor fermentate cu caracteristici tehnologice, funcționale și senzoriale specifice, cât și în vederea diversificării, conservării și asigurării siguranței alimentare a produselor și a ingredientelor alimentare. Proprietățile metabolice ale culturilor starter de bacterii lactice, corelate cu parametrii intrinseci și extrinseci ai proceselor de fermentare influențează calitatea produselor fermentate și potențialul metabiotic (prebiotice, probiotice, postbiotice și paraprobiotice) (Ranadheera și colab., 2022; Singhal și Chaudhary, 2021).ro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galațiro_RO
dc.subjectbiotehnologiiro_RO
dc.subjectbacterii lacticero_RO
dc.subjectculturi starterro_RO
dc.subjectindustria panificațieiro_RO
dc.subjectproduse fermentatero_RO
dc.titleAbordări moderne în obținerea culturilor starter de bacterii lactice utilizabile în panificație, cu impact tehnologic și funcționalro_RO
dc.title.alternativeModern approaches in lactic acid bacteria starter cultures’ obtainment to be used in bakery, with technological and functional impactro_RO
dc.typePhD Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului