Arată înregistrarea sumară a articolului
Proiectarea de ingrediente noi bazate pe compuși bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară
dc.contributor.author | Condurache (Lazăr), Nina-Nicoleta | |
dc.date.accessioned | 2023-06-28T12:12:30Z | |
dc.date.available | 2023-06-28T12:12:30Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9258 | |
dc.description | Coordonator științific: Prof. dr. ing. Gabriela RÂPEANU | ro_RO |
dc.description.abstract | Teza de doctorat intitulată „Proiectarea de ingrediente noi pe bază de compuși bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară” a avut ca scop studierea și valorificarea compușilor biologic activi (în principal antociani) prin formularea de ingrediente funcționale pentru aplicarea în industria alimentară. Studiul se concentrează pe cojile de vinete, cunoscute pentru compușii lor cu valoare biologică (în special antociani) și activitatea antioxidantă. | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | ro_RO |
dc.subject | coji de vinete | ro_RO |
dc.subject | microîncapsulare | ro_RO |
dc.subject | antociani | ro_RO |
dc.subject | peptide | ro_RO |
dc.subject | bacterii lactice | ro_RO |
dc.subject | produse alimentare cu valoare adăugată | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.title | Proiectarea de ingrediente noi bazate pe compuși bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară | ro_RO |
dc.title.alternative | Designing novel ingredients based on eggplants’ bioactive compounds for different applications in the food industry | ro_RO |
dc.type | PhD Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [798]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați