Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCondurache (Lazăr), Nina-Nicoleta
dc.date.accessioned2023-06-28T12:12:30Z
dc.date.available2023-06-28T12:12:30Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9258
dc.descriptionCoordonator științific: Prof. dr. ing. Gabriela RÂPEANUro_RO
dc.description.abstractTeza de doctorat intitulată „Proiectarea de ingrediente noi pe bază de compuși bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentară” a avut ca scop studierea și valorificarea compușilor biologic activi (în principal antociani) prin formularea de ingrediente funcționale pentru aplicarea în industria alimentară. Studiul se concentrează pe cojile de vinete, cunoscute pentru compușii lor cu valoare biologică (în special antociani) și activitatea antioxidantă.ro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galațiro_RO
dc.subjectcoji de vinetero_RO
dc.subjectmicroîncapsularero_RO
dc.subjectantocianiro_RO
dc.subjectpeptidero_RO
dc.subjectbacterii lacticero_RO
dc.subjectproduse alimentare cu valoare adăugatăro_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.titleProiectarea de ingrediente noi bazate pe compuși bioactivi din vinete pentru diferite aplicații în industria alimentarăro_RO
dc.title.alternativeDesigning novel ingredients based on eggplants’ bioactive compounds for different applications in the food industryro_RO
dc.typePhD Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului