Căutare Rezumate teze de doctorat după Subiect "compuşi fenolici"
Afișează articolele 1-2 of 2
-
Posibilități de îmbunătățire a calității vinurilor roșii produse în podgoria Murfatlar prin aplicarea unor procedee biotehnologice moderne pentru procesarea strugurilor și a mustului
(Universitatea "Dunărea de Jos" Galati, 2012)Tehnologia “clasică” de producere a vinurilor roşii datează de circa aproximativ 200 de ani. Se pare că metoda a fost dezvoltată începând cu secolul al XVIII-lea, odată cu vinificarea separată a strugurilor roșii și a celor ... -
Studiul enzimelor oxidative din struguri, musturi şi vinuri şi procedee de inactivare
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)În struguri, musturi şi vinuri există o gamă largă de enzime dintre care unele au rol benefic în desfăşurarea proceselor de obţinere a vinurilor iar altele aduc neajunsuri dacă nu se iau măsuri de ţinerea sub control a ...