Caută
Afișează articolele 1-3 of 3
Impactul transglutaminazei microbiene asupra gelurilor acide obținute din proteinele laptelui din perspectiva relației structură-funcție
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2012)
În prezent, tendința pe piața alimentară globală este de a se consuma alimente cu o mare valoare nutritivă și proprietăți structurale și funcționale îmbunătățite. Pe o astfel de piață, în care cerințele consumatorilor ...
Cercetări privind obținerea produselor lactate din lapte de oaie îmbogățite în acizi grași esențiali
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2012)
Diversificarea și severitatea maladiilor specifice civilizației actuale, imunitatea destul de precară a omului contemporan au determinat apariția și afirmarea în ultimii ani a unei noi concepții nutrițional/terapeutice, ...
Cercetări privind obţinerea de produse simbiotice pe bază de lapte şi plante medicinale şi aromatice
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
Teza de doctorat „Cercetări privind obţinerea de produse simbiotice pe bază de lapte şi plante medicinale şi aromatice”, are ca scop experimentarea unor variante tehnologice de cultivare a bacteriilor probiotice pe un ...