Caută
Afișează articolele 1-3 of 3
Studii privind utilizarea tehnicilor de inginerie genetică în vederea îmbunătăţirii proceselor fermentative tradiţionale
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
Obiectivul major al tezei, utilizarea tehnicilor de inginerie genetică pentru îmbunătățirea performanțelor β-glucozidazei izolată de la Saccharomycopsis fibuligera și transferul ei la drojdii din genul Saccharomyces, în ...
Cercetări privind influenţa unor factori de stres asupra drojdiilor de bere
(Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011)
Studiul documentar a urmărit evidențierea importanței drojdiilor din genul Saccharomyces în procesele fermentative, precum şi în cercetările fundamentale.
Astfel, capitolul 1 al studiului documentar, Noţiuni generale ...
Cercetări privind activitatea drojdiei în aluat : aspecte tehnologice
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
Drojdia de panificaţie este la ora actuală cel mai folosit microorganism în industria alimentară. Scopul principal al adăugării drojdiilor este afânarea aluatului pentru obţinerea unor produse poroase, cu volum mare. Pentru ...