Caută
Afișează articolele 1-3 of 3
Influenţa procesărilor biotehnologice asupra calităţii nutriţionale şi senzoriale ale legumelor uscate
(Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, 2011-10-21)
Prin urmare, procesarea biotehnologică a boabelor de soia prin germinare urmată de fermentare lactică într-un mediu cu adaos de zahăr fermentescibil reprezintă soluţii tehnologice interesante pentru îmbunătăţirea valorii ...
Compuși biologic activi din alimente și efectele lor fiziologice
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)
Relațiile complexe dintre compușii biologic activi din alimente și buna funcționare a organismului, evaluată prin parametrii fiziologici specifici; este obiectivul central al tezei. Totodată, sunt analizate și cauzele ...
Proiectarea și realizarea unor alimente cu destinație specială
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2024)
Potrivit OMS (Organizația Mondială a Sănătății), sugarii ar trebui să fie alăptați exclusiv la sân în primele 6 luni de viață pentru a avea o creștere și o dezvoltare fizică și psihomotorie optimă. În întreaga lume, ...