Caută
Afișează articolele 1-3 of 3
Cercetări privind caracterizarea reologică a brânzeturilor cu pastă filată
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2014)
Comportamentul consumatorului, decizia lui de cumpăra sau nu un produs, este în strânsă legătură cu calitatea produsului respectiv. Calitatea alimentelor este o noţiune complexă, cuprinzând mai multe valenţe: legală, ...
Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)
Lucrarea de faţă "Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia " are ca obiectiv principal să aducă o contribuţie Ia clarificarea aspectelor ...
Cercetări privind obținerea de produse funcționale destinate persoanelor cu intoleranțe alimentare
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2018)
Un aliment funcțional poate fi o componentă sau un macronutrient dacă are efecte specifice fiziologice (de exemplu, carbohidrați sau acizi grași esențiali) sau un micronutrient dacă aportul este în cantitate mai mare față ...