Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări biotehnologice de obţinere a unui aliment funcţional pe bază de pseudocereale
dc.contributor.author | Brajdeş (Dumitru), Caterina Nela | |
dc.date.accessioned | 2014-05-09T07:09:32Z | |
dc.date.available | 2014-05-09T07:09:32Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2758 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. univ. dr. ing. Camelia Vizireanu | en_US |
dc.description.abstract | Obiectivul acestui studiu îl reprezintă realizarea, prin procesul de germinare și optimizare a fermentației, a unui aliment funcțional pe bază de pseudocereale, și anume hrișca, cu potențiale efecte benefice în dislipidemie, supraponderabilitate/obezitate, boli cardiovasculare și hepatice, diabet, celiachie, precum și folosirea ei în alimentația copiilor și sportivilor. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | aliment funcţional | en_US |
dc.subject | pseudocereale | en_US |
dc.subject | probiotice | en_US |
dc.subject | prebiotice | en_US |
dc.subject | hrişcă | en_US |
dc.title | Cercetări biotehnologice de obţinere a unui aliment funcţional pe bază de pseudocereale | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați