Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorBrajdeş (Dumitru), Caterina Nela
dc.date.accessioned2014-05-09T07:09:32Z
dc.date.available2014-05-09T07:09:32Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2758
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. univ. dr. ing. Camelia Vizireanuen_US
dc.description.abstractObiectivul acestui studiu îl reprezintă realizarea, prin procesul de germinare și optimizare a fermentației, a unui aliment funcțional pe bază de pseudocereale, și anume hrișca, cu potențiale efecte benefice în dislipidemie, supraponderabilitate/obezitate, boli cardiovasculare și hepatice, diabet, celiachie, precum și folosirea ei în alimentația copiilor și sportivilor.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectaliment funcţionalen_US
dc.subjectpseudocerealeen_US
dc.subjectprobioticeen_US
dc.subjectprebioticeen_US
dc.subjecthrişcăen_US
dc.titleCercetări biotehnologice de obţinere a unui aliment funcţional pe bază de pseudocerealeen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului