Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCodreşi, Cristian
dc.date.accessioned2014-05-06T12:01:13Z
dc.date.available2014-05-06T12:01:13Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2736
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing. Petre Alexeen_US
dc.description.abstractTehnologia de producere a vinurilor albe este cea mai pretentioasa, deoarece prelucrarea strugurilor trebuie să se realizeze într-un interval cât mai scurt de timp pentru a se evita contactul mustului cu aerul şi cu unele părti solide ale strugurilor. Orice defect tehnologic cât de mic se evidentiază în calitatea vinurilor albe, îndeosebi în culoarea acestora dar şi la gust.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectprepararea vinuriloren_US
dc.subjectstruguri materie primaen_US
dc.subjectenzime de macerareen_US
dc.titleOptimizarea tehnologiei de obţinere a vinurilor albe prin biotehnologii moderne în podgorii de referinţa (reprezentative) ale Românieien_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului