Arată înregistrarea sumară a articolului
Optimizarea tehnologiei de obţinere a vinurilor albe prin biotehnologii moderne în podgorii de referinţa (reprezentative) ale României
dc.contributor.author | Codreşi, Cristian | |
dc.date.accessioned | 2014-05-06T12:01:13Z | |
dc.date.available | 2014-05-06T12:01:13Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2736 | |
dc.description | Rezumat Teza de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing. Petre Alexe | en_US |
dc.description.abstract | Tehnologia de producere a vinurilor albe este cea mai pretentioasa, deoarece prelucrarea strugurilor trebuie să se realizeze într-un interval cât mai scurt de timp pentru a se evita contactul mustului cu aerul şi cu unele părti solide ale strugurilor. Orice defect tehnologic cât de mic se evidentiază în calitatea vinurilor albe, îndeosebi în culoarea acestora dar şi la gust. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | prepararea vinurilor | en_US |
dc.subject | struguri materie prima | en_US |
dc.subject | enzime de macerare | en_US |
dc.title | Optimizarea tehnologiei de obţinere a vinurilor albe prin biotehnologii moderne în podgorii de referinţa (reprezentative) ale României | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [798]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați