Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind optimizarea însuşirilor de calitate ale făinii de grâu destinate fabricării biscuiţilor
dc.contributor.author | Georgescu, Lorela Mihaela | |
dc.date.accessioned | 2014-05-14T08:27:32Z | |
dc.date.available | 2014-05-14T08:27:32Z | |
dc.date.issued | 2011-07-11 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2801 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - conducător științific prof.univ.dr.ing Despina Bordei | en_US |
dc.description.abstract | Teza de doctorat îşi propune ca obiective ştiinţifice : 1. realizarea unui studiu documentar dedicat influenţei făinii asupra calităţii biscuiţilor ; 2. elaborarea, pe baza informaţiilor existente în literatura de specialitate, a unui studiu documentar care sa releve stadiul actual al cunoaşterii în domeniul fabricării biscuiţilor ; 3. realizarea unor cercetări cu privire la influenţa fracţiunilor de făină asupra calităţii biscuiţilor ; 4. stabilirea unei corelaţii între indicii de calitate ai diferitelor fracţiuni de făină şi calitatea biscuiţilor obţinuţi din aceste făinuri ; 5. identificarea fracţiunilor de făină obţinute în procesul de măcinare al grâului care se pretează cel mai bine la fabricarea biscuiţilor ; 6. realizarea unui studiu comparativ între rezultatele experimentale obţinute în urma analizelor fizico-chimice şi clasificarea probelor de biscuiţi în urma analizei senzoriale efectuate de către un grup de persoane « avizate » şi unul format din consumatori obişnuiţi. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” Galați | en_US |
dc.subject | industrie alimentară | en_US |
dc.subject | panificație | en_US |
dc.subject | produse de patiserie | en_US |
dc.subject | biscuiți | en_US |
dc.subject | făină de grâu | en_US |
dc.subject | calitatea produselor alimentare | en_US |
dc.subject | quality of food | en_US |
dc.subject | bakery | en_US |
dc.subject | wheat flour | en_US |
dc.subject | biscuit | en_US |
dc.title | Cercetări privind optimizarea însuşirilor de calitate ale făinii de grâu destinate fabricării biscuiţilor | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați