Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorGeorgescu, Lorela Mihaela
dc.date.accessioned2014-05-14T08:27:32Z
dc.date.available2014-05-14T08:27:32Z
dc.date.issued2011-07-11
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2801
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător științific prof.univ.dr.ing Despina Bordeien_US
dc.description.abstractTeza de doctorat îşi propune ca obiective ştiinţifice : 1. realizarea unui studiu documentar dedicat influenţei făinii asupra calităţii biscuiţilor ; 2. elaborarea, pe baza informaţiilor existente în literatura de specialitate, a unui studiu documentar care sa releve stadiul actual al cunoaşterii în domeniul fabricării biscuiţilor ; 3. realizarea unor cercetări cu privire la influenţa fracţiunilor de făină asupra calităţii biscuiţilor ; 4. stabilirea unei corelaţii între indicii de calitate ai diferitelor fracţiuni de făină şi calitatea biscuiţilor obţinuţi din aceste făinuri ; 5. identificarea fracţiunilor de făină obţinute în procesul de măcinare al grâului care se pretează cel mai bine la fabricarea biscuiţilor ; 6. realizarea unui studiu comparativ între rezultatele experimentale obţinute în urma analizelor fizico-chimice şi clasificarea probelor de biscuiţi în urma analizei senzoriale efectuate de către un grup de persoane « avizate » şi unul format din consumatori obişnuiţi.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” Galațien_US
dc.subjectindustrie alimentarăen_US
dc.subjectpanificațieen_US
dc.subjectproduse de patiserieen_US
dc.subjectbiscuițien_US
dc.subjectfăină de grâuen_US
dc.subjectcalitatea produselor alimentareen_US
dc.subjectquality of fooden_US
dc.subjectbakeryen_US
dc.subjectwheat flouren_US
dc.subjectbiscuiten_US
dc.titleCercetări privind optimizarea însuşirilor de calitate ale făinii de grâu destinate fabricării biscuiţiloren_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului