Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorMitrenca, Mihai George
dc.date.accessioned2014-06-24T08:06:59Z
dc.date.available2014-06-24T08:06:59Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3166
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. dr. ing. Ioan Tofanen_US
dc.description.abstractLucrarea de faţă "Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia " are ca obiectiv principal să aducă o contribuţie Ia clarificarea aspectelor privind utilizarea frigului la procesarea, conservarea şi comercializarea peştelui şi produselor din peşte. În acest sens s-a urmărit aprofundarea unor aspecte privind efectul utilizării frigului artificial Ia prelucrarea peştelui, procesele de refrigerare şi congelare şi un studiu privind organizarea şi controlul lanţului frigorific al principalelor specii din peşte.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectpeşteen_US
dc.subjectproduse alimentareen_US
dc.subjectambalajen_US
dc.subjectrefrigerareen_US
dc.subjectcongelareen_US
dc.subjectconservareen_US
dc.titleStudiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuiaen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului