Arată înregistrarea sumară a articolului
Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia
dc.contributor.author | Mitrenca, Mihai George | |
dc.date.accessioned | 2014-06-24T08:06:59Z | |
dc.date.available | 2014-06-24T08:06:59Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3166 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. dr. ing. Ioan Tofan | en_US |
dc.description.abstract | Lucrarea de faţă "Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia " are ca obiectiv principal să aducă o contribuţie Ia clarificarea aspectelor privind utilizarea frigului la procesarea, conservarea şi comercializarea peştelui şi produselor din peşte. În acest sens s-a urmărit aprofundarea unor aspecte privind efectul utilizării frigului artificial Ia prelucrarea peştelui, procesele de refrigerare şi congelare şi un studiu privind organizarea şi controlul lanţului frigorific al principalelor specii din peşte. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | peşte | en_US |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.subject | ambalaj | en_US |
dc.subject | refrigerare | en_US |
dc.subject | congelare | en_US |
dc.subject | conservare | en_US |
dc.title | Studiu privind influenţa temperaturilor coborâte folosite la prelucrarea şi depozitarea peştelui asupra calităţii acestuia | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [791]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați