Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorAron, Nicoleta
dc.date.accessioned2014-04-29T10:41:35Z
dc.date.available2014-04-29T10:41:35Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2643
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător științific prof.dr.ing Anca Nicolauen_US
dc.description.abstractTeza de doctorat reprezintă un studiu original, cu impact de cercetare fundamentală şi aplicativă în domeniul industriei alimentare, privind inactivarea mucegaiurilor prezente pe alimente. Această teză aduce o serie de contribuţii originale la dezvoltarea cunoaşterii in domeniu, după cum urmează: - A fost determinată valoarea coeficientului z la tratamentul cu pulsuri luminoase pentru 8 mucegaiuri, dintre cele mai întâlnite ca agenţi de alterare ai alimentelor. - Tratamentul cu PL a fost utilizat pentru inactivarea mucegaiurilor prezente în microbiota naturală a cerealelor. - S-a studiat inactivarea mucegaiului P. expansum UdLTA 3.80, în suc de mere limpede, prin tratamente cu PL. - S-a realizat o comparatie între eficienţa unor tratamente minime atermice (PL, HIPEF, US) şi tratamentul termic pentru inactivarea mucegaiurilor prezente în suc de mere limpedeen_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” Galațien_US
dc.subjectindustrie alimentarăen_US
dc.subjectprocesarea alimenteloren_US
dc.subjectmucegaiurien_US
dc.subjectchimie alimentarăen_US
dc.subjectconservarea alimenteloren_US
dc.titleEfectul de inactivare al pulsurilor de lumină asupra mucegaiurilor prezente în sisteme model şi sisteme alimentareen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului