Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorBolat, Irina
dc.date.accessioned2014-06-20T06:56:54Z
dc.date.available2014-06-20T06:56:54Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3150
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. dr. ing. Traian Hopuleleen_US
dc.description.abstractManagementul drojdiei de bere are ca scop asigurarea unei drojdii de calitate superioară, în cantitate suficientă, la momentul optim. Acesta include procesul de propagare ce urmăreşte obţinerea, în cel mai scurt timp. în condiţii sterile, a unei cantităţi cât mai mari de drojdie cu un metabolsim corect capabil să conducă la o fermentare normală şi o calitate optimă a berii. De asemenea. presupune alegerea, întreţinerea şi multiplicarea celei mai potrivite tulpini de drojdie pentru fabrică, programarea şi funcţionarea instalaţiei de propagare precum şi tratarea şi valorificarea drojdiei recoltate (Annemuller et al., 2008). lmplicaţiile profunde ale unui mananagement corect al drojdiei de bere au stat la baza studiului de faţă. Obiectivul major al prezentei lucrări îl reprezintă selectarea şi caracterizarea unor tulpini de drojdie din populaţia WS34/70 pentru depistarea unei variante cu proprietăţi superioare amestecului de tulpini.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectdrojdieen_US
dc.subjectbereen_US
dc.subjectfermentareen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.titleCercetări privind influenţa managementului drojdiei asupra procesului de fermentare şi a calităţii beriien_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului