Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorPopoacă, Armand
dc.date.accessioned2014-06-12T12:31:39Z
dc.date.available2014-06-12T12:31:39Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3136
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. univ. dr. ing. Ioan Tofanen_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" Galaţien_US
dc.subjectlanţul frigorificen_US
dc.subjectperisabilen_US
dc.subjectproduse alimentareen_US
dc.titleStudiul optimizării factorilor TTT şi PPP în lanţul frigorific al produselor alimentare perisabileen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului