Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorChelbea, Cristina Ştefania
dc.date.accessioned2014-06-27T10:20:00Z
dc.date.available2014-06-27T10:20:00Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3190
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. dr. ing. Ioan Tofanen_US
dc.description.abstractTehnologiile frigorifice tot mai utilizate în industria panificaţiei reprezintă elemente de progres şi au un rol important în direcţia îmbunatăţirii condiţiilor de viaţă şi creştere a nivelului de civilizaţie şi prosperitate a unei ţări.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" Galaţien_US
dc.subjectregimul termicen_US
dc.subjectproces de precoacereen_US
dc.subjectcongelareen_US
dc.subjectregim termicen_US
dc.subjectcercetărien_US
dc.titleStudiul influenţei regimului termic în procesele de precoacere - congelare asupra calităţii pâiniien_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului