Arată înregistrarea sumară a articolului
Studiul influenţei regimului termic în procesele de precoacere - congelare asupra calităţii pâinii
dc.contributor.author | Chelbea, Cristina Ştefania | |
dc.date.accessioned | 2014-06-27T10:20:00Z | |
dc.date.available | 2014-06-27T10:20:00Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3190 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. dr. ing. Ioan Tofan | en_US |
dc.description.abstract | Tehnologiile frigorifice tot mai utilizate în industria panificaţiei reprezintă elemente de progres şi au un rol important în direcţia îmbunatăţirii condiţiilor de viaţă şi creştere a nivelului de civilizaţie şi prosperitate a unei ţări. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi | en_US |
dc.subject | regimul termic | en_US |
dc.subject | proces de precoacere | en_US |
dc.subject | congelare | en_US |
dc.subject | regim termic | en_US |
dc.subject | cercetări | en_US |
dc.title | Studiul influenţei regimului termic în procesele de precoacere - congelare asupra calităţii pâinii | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [791]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați