Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări preliminare pentru producerea brânzeturilor organice
dc.contributor.author | Huszti, Sarolta Orban | |
dc.date.accessioned | 2015-04-02T11:03:02Z | |
dc.date.available | 2015-04-02T11:03:02Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3331 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. univ. dr. ing. Gheorghe Miron Costin | en_US |
dc.description.abstract | Obiectivul central al tezei de doctorat îl constituie analiza posibilităţilor producţiei brânzeturilor organice din lapte de vacă provenit de la ferme şi producători individuali din judetui Harghita, care sunt în proces de conversie. Brânzeturile organice aparţin grupului de alimente organice, care, la rândul lor, provin numai din materii prime agroalimentare fuinizate de agricultura ecologică, în absenţa tratamentelor cu substanţe chimice de sinteză care perturbă echilibrul natural din ecosistem si au efect toxic pe termen scut, mediu sau lung asupra consumatorilor. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | brânzeturi organice | en_US |
dc.subject | alimente organice | en_US |
dc.subject | surse de contaminare | en_US |
dc.subject | producţie | en_US |
dc.subject | lapte organic | en_US |
dc.title | Cercetări preliminare pentru producerea brânzeturilor organice | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați