Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorHuszti, Sarolta Orban
dc.date.accessioned2015-04-02T11:03:02Z
dc.date.available2015-04-02T11:03:02Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3331
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. univ. dr. ing. Gheorghe Miron Costinen_US
dc.description.abstractObiectivul central al tezei de doctorat îl constituie analiza posibilităţilor producţiei brânzeturilor organice din lapte de vacă provenit de la ferme şi producători individuali din judetui Harghita, care sunt în proces de conversie. Brânzeturile organice aparţin grupului de alimente organice, care, la rândul lor, provin numai din materii prime agroalimentare fuinizate de agricultura ecologică, în absenţa tratamentelor cu substanţe chimice de sinteză care perturbă echilibrul natural din ecosistem si au efect toxic pe termen scut, mediu sau lung asupra consumatorilor.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectbrânzeturi organiceen_US
dc.subjectalimente organiceen_US
dc.subjectsurse de contaminareen_US
dc.subjectproducţieen_US
dc.subjectlapte organicen_US
dc.titleCercetări preliminare pentru producerea brânzeturilor organiceen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului