Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind obţinerea alimentelor funcţionale în industria de catering
dc.contributor.author | Rusu, Micşunica | |
dc.date.accessioned | 2014-06-25T08:08:27Z | |
dc.date.available | 2014-06-25T08:08:27Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3177 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. univ. dr. ing. Segal Rodica | en_US |
dc.description.abstract | Lucrarea de faţă are ca scop analiza teoretică şi investigarea experimentală a obţinerii produselor funcţionale de tip catering, urmărind îndeosebi posibilitatea reaiizării unor preparate cu potenţial antioxidant superior celor existente pe piaţă, precum şi gradul de acceptabilitate a noilor produse de către consumatori. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | alimente funcţionale | en_US |
dc.subject | industria de catering | en_US |
dc.subject | condimente | en_US |
dc.subject | alimente | en_US |
dc.subject | alimentaţia modernă | en_US |
dc.subject | preparate de catering | en_US |
dc.title | Cercetări privind obţinerea alimentelor funcţionale în industria de catering | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [798]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați