Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorRusu, Micşunica
dc.date.accessioned2014-06-25T08:08:27Z
dc.date.available2014-06-25T08:08:27Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3177
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. univ. dr. ing. Segal Rodicaen_US
dc.description.abstractLucrarea de faţă are ca scop analiza teoretică şi investigarea experimentală a obţinerii produselor funcţionale de tip catering, urmărind îndeosebi posibilitatea reaiizării unor preparate cu potenţial antioxidant superior celor existente pe piaţă, precum şi gradul de acceptabilitate a noilor produse de către consumatori.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectalimente funcţionaleen_US
dc.subjectindustria de cateringen_US
dc.subjectcondimenteen_US
dc.subjectalimenteen_US
dc.subjectalimentaţia modernăen_US
dc.subjectpreparate de cateringen_US
dc.titleCercetări privind obţinerea alimentelor funcţionale în industria de cateringen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului