Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorChirilă, Mihaela Gabriela
dc.date.accessioned2015-04-02T07:33:39Z
dc.date.available2015-04-02T07:33:39Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3329
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. dr. ing. Ioan Tofanen_US
dc.description.abstractPiata alimentelor congelate prin fluidizare este una dintre cele mai extinse şi mai dinamice sectoare ale industriei alimentare. în ciuda concurenţei considerabile dintre industria alimentelor congelate şi alte sectoare, cantitati mari de produse congelate sunt consumate peste tot în lume la acest moment. Industria a crescut recent la o valoare de peste 75 miliarde de dolari SUA in SUA şi Europa impreună.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea " Dunărea de Jos' din Galaţien_US
dc.subjectregim termicen_US
dc.subjectfluidizareen_US
dc.subjectproduse congelateen_US
dc.subjectproduse granulareen_US
dc.titleStudiul privind influenţa criteriului froude şi a regimului termic asupra calităţii produselor granulare congelate prin fluidizareen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului