dc.contributor.author | Chirilă, Mihaela Gabriela | |
dc.date.accessioned | 2015-04-02T07:33:39Z | |
dc.date.available | 2015-04-02T07:33:39Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3329 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - Conducător ştiinţific prof. dr. ing. Ioan Tofan | en_US |
dc.description.abstract | Piata alimentelor congelate prin fluidizare este
una dintre cele mai extinse şi mai dinamice sectoare ale
industriei alimentare. în ciuda concurenţei considerabile
dintre industria alimentelor congelate şi alte sectoare,
cantitati mari de produse congelate sunt consumate peste
tot în lume la acest moment. Industria a crescut recent la o
valoare de peste 75 miliarde de dolari SUA in SUA şi
Europa impreună. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea " Dunărea de Jos' din Galaţi | en_US |
dc.subject | regim termic | en_US |
dc.subject | fluidizare | en_US |
dc.subject | produse congelate | en_US |
dc.subject | produse granulare | en_US |
dc.title | Studiul privind influenţa criteriului froude şi a regimului termic asupra calităţii produselor granulare congelate prin fluidizare | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |