dc.contributor.author | Simiţaru (Vasilean), Ina | |
dc.date.accessioned | 2014-06-25T09:00:39Z | |
dc.date.available | 2014-06-25T09:00:39Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3179 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. dr. ing. Rodica Segal | en_US |
dc.description.abstract | Luând în considerare rolul deosebit al EPZ (exopolizaharide) asupra calităţilor senzoriale şi biologice ale produselor lactate fermentate în prezenta lucrare, am studiat activitatea unor tulpini de bacterii lactice folosite în tehnologia acestor alimente, în România sub aspectul producerii polimerilor menţionaţi. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | exopolizaharide | en_US |
dc.subject | produse lactate fermentate | en_US |
dc.subject | bacterii lactice | en_US |
dc.subject | iaurt | en_US |
dc.title | Cercetări privind biosinteza exopolizaharidelor în produsele lactate fermentate | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |