Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorSimiţaru (Vasilean), Ina
dc.date.accessioned2014-06-25T09:00:39Z
dc.date.available2014-06-25T09:00:39Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3179
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - conducător ştiinţific prof. dr. ing. Rodica Segalen_US
dc.description.abstractLuând în considerare rolul deosebit al EPZ (exopolizaharide) asupra calităţilor senzoriale şi biologice ale produselor lactate fermentate în prezenta lucrare, am studiat activitatea unor tulpini de bacterii lactice folosite în tehnologia acestor alimente, în România sub aspectul producerii polimerilor menţionaţi.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectexopolizaharideen_US
dc.subjectproduse lactate fermentateen_US
dc.subjectbacterii lacticeen_US
dc.subjectiaurten_US
dc.titleCercetări privind biosinteza exopolizaharidelor în produsele lactate fermentateen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului