Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorŞipoş, Sorina Anca
dc.date.accessioned2016-02-03T12:30:29Z
dc.date.available2016-02-03T12:30:29Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3942
dc.descriptionRezumat Teza doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing. Emil Ceangăen_US
dc.description.abstractBazele stiinţifice ale proceselor fermentative au fost puse la junătatea secolului XIX, de către Luis Pasteur, care a demonstrat că fermentaţia nu este un fenomen fără viată, ci din contră, un proces biologic de oxido-reducere producător de energie, în care substanţele organice sunt acceptori de electroni, ca de exemplu zaharurile care prin degradare produc energie înmagazinată în forma ATP, format prin reacţii de fosforilare.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectmodelareen_US
dc.subjectconducereen_US
dc.subjectproces de fermentaţieen_US
dc.subjectfermentaţie alcoolicăen_US
dc.subjectproces biotehnologicen_US
dc.titleContribuţii privind modelarea şi conducerea automată a procesului de fermentaţie alcoolicăen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului