Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind îmbunatăţirea randamentului în alcool şi a calităţii alcoolului etilic rafinat obţinut din melasă
dc.contributor.author | Pătraşcu, Elena | |
dc.date.accessioned | 2016-02-18T10:39:04Z | |
dc.date.available | 2016-02-18T10:39:04Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3953 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing. Traian Hopulele | en_US |
dc.description.abstract | Industria obţinerii alcoolului se bazează pe activitatea fermentativa a drojdiilor, care transformă glucidele fermentascibile din substrat în alcool etilic ca produs principal de fermentaţie şi respectiv în biomasă. Calitatea alcoolului etilic alimentar este deosebit de importantă datorita faptului că acesta reprezinta materia primă de bază pentru realizarea majoritaţii băuturilor spirtoase, băuturi unde alcoolul etilic este utilizat in proporţii cuprinse între 15-40%. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | randamentul în alcool | en_US |
dc.subject | alcool etilic rafinat | en_US |
dc.subject | melasă | en_US |
dc.title | Cercetări privind îmbunatăţirea randamentului în alcool şi a calităţii alcoolului etilic rafinat obţinut din melasă | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați