Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorPătraşcu, Elena
dc.date.accessioned2016-02-18T10:39:04Z
dc.date.available2016-02-18T10:39:04Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3953
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing. Traian Hopuleleen_US
dc.description.abstractIndustria obţinerii alcoolului se bazează pe activitatea fermentativa a drojdiilor, care transformă glucidele fermentascibile din substrat în alcool etilic ca produs principal de fermentaţie şi respectiv în biomasă. Calitatea alcoolului etilic alimentar este deosebit de importantă datorita faptului că acesta reprezinta materia primă de bază pentru realizarea majoritaţii băuturilor spirtoase, băuturi unde alcoolul etilic este utilizat in proporţii cuprinse între 15-40%.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectrandamentul în alcoolen_US
dc.subjectalcool etilic rafinaten_US
dc.subjectmelasăen_US
dc.titleCercetări privind îmbunatăţirea randamentului în alcool şi a calităţii alcoolului etilic rafinat obţinut din melasăen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului