Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorAron (Maftei), Nicoleta
dc.date.accessioned2016-03-16T08:23:27Z
dc.date.available2016-03-16T08:23:27Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3964
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător ştiinţific Prof. dr. ing. Anca Nicolauen_US
dc.description.abstractPrelungirea perioadei de prospeţime pentru alimentele procesate a fost si este o provocare continuă pentru producătorii din industria alimentară. Permanent sunt puse la punct noi modalităţi, noi metode de conservare, care să diminueze cât mai puţin valoarea nutritivă a produselor.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galaţien_US
dc.subjectpulsuri de luminăen_US
dc.subjectsisteme alimentareen_US
dc.subjectsisteme modelen_US
dc.subjectmucegaiurien_US
dc.subjectindustrie alimentarăen_US
dc.subjectmodele matematiceen_US
dc.subjectcqmpuri electriceen_US
dc.titleEfectul de inactivitate al pulsurilor de lumină, asupra mucegaiurilor prezente în sisteme model şi sisteme de alimentareen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului