Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală
dc.contributor.author | Alboaie Cotună, Simona | |
dc.date.accessioned | 2016-07-27T08:44:43Z | |
dc.date.available | 2016-07-27T08:44:43Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4173 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific Prof. dr. ing. Sava Porneală | en_US |
dc.description.abstract | Progresul înregistrat de știință și tehnologie, precum și dezvoltarea în mod accelerat a cerințelor populației în toate zonele globului au determinat creșterea interesului mondial față de conservarea produselor alimentare prin diverse metode. Congelarea, ca metodă de conservare a produselor alimentare, s-a impus definitiv când s-a ajuns la o creștere demografică explozivă pe întreg mapamondul. În acest fel se poate asigura aprovizionarea continuă a oricărui segment de populație în orice moment al anului. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.subject | câmpul de temperatură | en_US |
dc.subject | viteza de congelare | en_US |
dc.title | Cercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animală | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [791]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați