Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorAlboaie Cotună, Simona
dc.date.accessioned2016-07-27T08:44:43Z
dc.date.available2016-07-27T08:44:43Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4173
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific Prof. dr. ing. Sava Pornealăen_US
dc.description.abstractProgresul înregistrat de știință și tehnologie, precum și dezvoltarea în mod accelerat a cerințelor populației în toate zonele globului au determinat creșterea interesului mondial față de conservarea produselor alimentare prin diverse metode. Congelarea, ca metodă de conservare a produselor alimentare, s-a impus definitiv când s-a ajuns la o creștere demografică explozivă pe întreg mapamondul. În acest fel se poate asigura aprovizionarea continuă a oricărui segment de populație în orice moment al anului.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectproduse alimentareen_US
dc.subjectcâmpul de temperaturăen_US
dc.subjectviteza de congelareen_US
dc.titleCercetări privind câmpul de temperatură și viteza de congelare a produselor alimentare de origine animalăen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului