• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind utilizarea de antioxidanți naturali pentru stabilizarea unor polimeri folosiți ca materiale de ambalaj pentru industria alimentară

Thumbnail
View/Open
Rezumat _Teza_doctorat_Manole_Elena_ 2008.pdf (4.345Mb)
Dată
2008
Autor
Manole, Elena
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
Abstract
Producerea materialelor de ambalaj pentru produsele alimentare este o problemă complexă cu implicații tehnice, economice, sociale și ecologice și reprezintă un domeniu determinant aln creșterii calității vieții. Materialele polimerice utilizate ca materiale de ambalaj pentru alimente sunt alcătuite din polimerul de bază și aditivii care le modifică favorabil proprietățile fizico-chimice. Polimerul în sine este practic inert față de alimentul cu care vine în contact datorită dimensiunilor mari ale moleculelor sale.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4193
Colecții
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV