Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorHîlma, Elena
dc.date.accessioned2017-03-04T08:51:08Z
dc.date.available2017-03-04T08:51:08Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4235
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Rotaru Gabriela Cătălinaen_US
dc.description.abstractDiversificarea și severitatea maladiilor specifice civilizației actuale, imunitatea destul de precară a omului contemporan au determinat apariția și afirmarea în ultimii ani a unei noi concepții nutrițional/terapeutice, aceea a alimentelor funcționale cu rol în promovarea sănatății consumatorului.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectproduse lactateen_US
dc.subjectacizi grașien_US
dc.subjectlapte de oaieen_US
dc.subjectindustrie alimentarăen_US
dc.titleCercetări privind obținerea produselor lactate din lapte de oaie îmbogățite în acizi grași esențialien_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului