Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorȘeremet (Ceclu), Liliana
dc.date.accessioned2016-05-16T10:29:34Z
dc.date.available2016-05-16T10:29:34Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22052
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific Prof. dr. Prof. univ. dr. ing. Elisabeta Botezen_US
dc.description.abstractFructele și legumele reprezintă elementele fundamentale al alimentației echilibrate. Această grupă de alimente este considerată ca fiind principala sursă de compuși bioactivi și minerale, glucide sub formade zaharuri simple (glucoză, fructoză, zaharoză), polizaharide, celuloza (sub formă de hemiceluloze), gume si substanțe pectice, în proporții variabile, fibre alimentare, micro și macronutrienți, dar și un conținut ridicat de apă, până la 94%.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectcompuși bioactivien_US
dc.subjectproduse vegetaleen_US
dc.subjecttopologiaen_US
dc.subjectproces de uscareen_US
dc.titleCercetări privind utilizarea tehnicilor combinate de uscare aplicate unor fructe și legumeen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului