Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind utilizarea tehnicilor combinate de uscare aplicate unor fructe și legume
dc.contributor.author | Șeremet (Ceclu), Liliana | |
dc.date.accessioned | 2016-05-16T10:29:34Z | |
dc.date.available | 2016-05-16T10:29:34Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22052 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific Prof. dr. Prof. univ. dr. ing. Elisabeta Botez | en_US |
dc.description.abstract | Fructele și legumele reprezintă elementele fundamentale al alimentației echilibrate. Această grupă de alimente este considerată ca fiind principala sursă de compuși bioactivi și minerale, glucide sub formade zaharuri simple (glucoză, fructoză, zaharoză), polizaharide, celuloza (sub formă de hemiceluloze), gume si substanțe pectice, în proporții variabile, fibre alimentare, micro și macronutrienți, dar și un conținut ridicat de apă, până la 94%. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | compuși bioactivi | en_US |
dc.subject | produse vegetale | en_US |
dc.subject | topologia | en_US |
dc.subject | proces de uscare | en_US |
dc.title | Cercetări privind utilizarea tehnicilor combinate de uscare aplicate unor fructe și legume | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați