Arată înregistrarea sumară a articolului
Managementul marketingului serviciilor de alimentație publică din România
dc.contributor.author | Negoiță, Nicolae | |
dc.date.accessioned | 2016-10-20T13:08:27Z | |
dc.date.available | 2016-10-20T13:08:27Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4195 | |
dc.description | Conducător științific - Prof.univ.dr.ec. Adriana Olaru | en_US |
dc.description.abstract | Managerii unităților de alimentație, in vederea organizării și coordonării activităților lor trebuie să ia în considerare următoarele caracteristici generale ale serviciilor de alimentație publică: Caracterul inseparabil al serviciului față de suportul său material; Caracterul intangibil, rezultă din suprapunerea producerii cu consumul; Caracterul eterogen rezultă din particularizarea ofertei în funcție de nevoile și dorințele individuale; Caracterul perisabil care determină imposibilitatea stocării pentru o utilizare sau vânzare ulterioara a serviciului. Criteriul devine critic în cazul cererii fluctuante prin pierderea capacităților rămase nefolosite atunci când oferta este mai mare decât cererea. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | management | en_US |
dc.subject | marketing | en_US |
dc.subject | servicii de alimentație | en_US |
dc.subject | alimentație publică | en_US |
dc.title | Managementul marketingului serviciilor de alimentație publică din România | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați