Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorPaslaru, Georgiana Gabriela
dc.date.accessioned2016-08-04T12:57:20Z
dc.date.available2016-08-04T12:57:20Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4178
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific Prof. univ. dr. ing. Despina Bordeien_US
dc.description.abstractUnice pentru aluatul din făina de grâu sunt însușirile sale realogice, respectiv elasticitatea și extensibilitatea, care de datorează în cea mai mare parte însușirilor glutenului ce se formează la frământare și modului în care acesta interacționează cu celelalte componente ale făinii și ingredientele produsului.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectproprietăți reologiceen_US
dc.subjectproces tehnologicen_US
dc.subjectindustria de panificațieen_US
dc.titleModificarea proprietăților reologice ale aluatului în timpul procesului tehnologic și influența asupra calității pâiniien_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului