Arată înregistrarea sumară a articolului
Modificarea proprietăților reologice ale aluatului în timpul procesului tehnologic și influența asupra calității pâinii
dc.contributor.author | Paslaru, Georgiana Gabriela | |
dc.date.accessioned | 2016-08-04T12:57:20Z | |
dc.date.available | 2016-08-04T12:57:20Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4178 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific Prof. univ. dr. ing. Despina Bordei | en_US |
dc.description.abstract | Unice pentru aluatul din făina de grâu sunt însușirile sale realogice, respectiv elasticitatea și extensibilitatea, care de datorează în cea mai mare parte însușirilor glutenului ce se formează la frământare și modului în care acesta interacționează cu celelalte componente ale făinii și ingredientele produsului. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | proprietăți reologice | en_US |
dc.subject | proces tehnologic | en_US |
dc.subject | industria de panificație | en_US |
dc.title | Modificarea proprietăților reologice ale aluatului în timpul procesului tehnologic și influența asupra calității pâinii | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați