Arată înregistrarea sumară a articolului
Valorificarea biotehnologică a mierii de albine
dc.contributor.author | Lenco, Gabriela | |
dc.date.accessioned | 2016-07-20T08:57:06Z | |
dc.date.available | 2016-07-20T08:57:06Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4172 | |
dc.description | Rezumat Teza de doctorat - Conducător științific Prof. dr. ing. Mircea Bulancea | en_US |
dc.description.abstract | Prelucrarea prin procedee fermentative a mierii de albine este o activitate dezvoltată pe plan european și mondial ce are în vedere producerea hidromelului (prin fermentarea alcoolică a glucidelor din mierea de albine) și a oțetului din miere de albine (prin fermentația acetică a hidromelului). | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | sortimente de miere | en_US |
dc.subject | medii de cultură | en_US |
dc.subject | hidromelul ecologic | en_US |
dc.subject | calități senzoriale | en_US |
dc.title | Valorificarea biotehnologică a mierii de albine | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [852]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați