Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorLenco, Gabriela
dc.date.accessioned2016-07-20T08:57:06Z
dc.date.available2016-07-20T08:57:06Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4172
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător științific Prof. dr. ing. Mircea Bulanceaen_US
dc.description.abstractPrelucrarea prin procedee fermentative a mierii de albine este o activitate dezvoltată pe plan european și mondial ce are în vedere producerea hidromelului (prin fermentarea alcoolică a glucidelor din mierea de albine) și a oțetului din miere de albine (prin fermentația acetică a hidromelului).en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjectsortimente de miereen_US
dc.subjectmedii de culturăen_US
dc.subjecthidromelul ecologicen_US
dc.subjectcalități senzorialeen_US
dc.titleValorificarea biotehnologică a mierii de albineen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului