Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorArdelean, Alina-Ioana
dc.date.accessioned2017-03-30T08:07:53Z
dc.date.available2017-03-30T08:07:53Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4256
dc.descriptionRezumat Teza de doctorat - Conducător științic: Prof. dr. ing. Anca Ioana Nicolauen_US
dc.description.abstractÎn prezent, tendința pe piața alimentară globală este de a se consuma alimente cu o mare valoare nutritivă și proprietăți structurale și funcționale îmbunătățite. Pe o astfel de piață, în care cerințele consumatorilor privind calitatea produselor alimentare sunt din ce în ce mai mari, industria alimentară are nevoie de alimente/ingrediente noi, economice și de bună calitate.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațien_US
dc.subjecttransglutaminazaen_US
dc.subjectproteina din lapteen_US
dc.subjectgeluri acideen_US
dc.subjectindustrie alimentarăen_US
dc.subjectpiața alimentarăen_US
dc.subjectproduse lactateen_US
dc.titleImpactul transglutaminazei microbiene asupra gelurilor acide obținute din proteinele laptelui din perspectiva relației structură-funcțieen_US
dc.typeThesisen_US


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului