Arată înregistrarea sumară a articolului
Impactul transglutaminazei microbiene asupra gelurilor acide obținute din proteinele laptelui din perspectiva relației structură-funcție
dc.contributor.author | Ardelean, Alina-Ioana | |
dc.date.accessioned | 2017-03-30T08:07:53Z | |
dc.date.available | 2017-03-30T08:07:53Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4256 | |
dc.description | Rezumat Teza de doctorat - Conducător științic: Prof. dr. ing. Anca Ioana Nicolau | en_US |
dc.description.abstract | În prezent, tendința pe piața alimentară globală este de a se consuma alimente cu o mare valoare nutritivă și proprietăți structurale și funcționale îmbunătățite. Pe o astfel de piață, în care cerințele consumatorilor privind calitatea produselor alimentare sunt din ce în ce mai mari, industria alimentară are nevoie de alimente/ingrediente noi, economice și de bună calitate. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | en_US |
dc.subject | transglutaminaza | en_US |
dc.subject | proteina din lapte | en_US |
dc.subject | geluri acide | en_US |
dc.subject | industrie alimentară | en_US |
dc.subject | piața alimentară | en_US |
dc.subject | produse lactate | en_US |
dc.title | Impactul transglutaminazei microbiene asupra gelurilor acide obținute din proteinele laptelui din perspectiva relației structură-funcție | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați