Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind obținerea produselor de panificație îmbogățite în fibre
dc.contributor.author | Simac, Viorel | |
dc.date.accessioned | 2017-09-21T08:49:15Z | |
dc.date.available | 2017-09-21T08:49:15Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22122 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Despina Bordei | ro_RO |
dc.description.abstract | Ținând cont de descoperirile nutriționiste în ceea ce privește rolul fibrelor în alimentația umană, se cere o reorientare a întreprinderilor de industrie alimentară pentru a putea acoperi acest necesar, și a păstra calitatea produselor. Tehnologia panificațieieste cea mai în măsură să ofere astfel de produse, care prin consumul zilnic vor satisface necesarul de fibre alimentare a omului. Însă acest lucru nu se va realiza atât d simplu, tânând cont că adăugarea materiilor prime bogate in fibre pe parcursul procesului tehnologic, aduce modificări; mai mult decqt atât, se poate spune ca îl complică într-o anumita măsură. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.subject | fibre | ro_RO |
dc.subject | panificație | ro_RO |
dc.subject | produse de panificație | ro_RO |
dc.title | Cercetări privind obținerea produselor de panificație îmbogățite în fibre | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [852]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați