Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorSimac, Viorel
dc.date.accessioned2017-09-21T08:49:15Z
dc.date.available2017-09-21T08:49:15Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22122
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Despina Bordeiro_RO
dc.description.abstractȚinând cont de descoperirile nutriționiste în ceea ce privește rolul fibrelor în alimentația umană, se cere o reorientare a întreprinderilor de industrie alimentară pentru a putea acoperi acest necesar, și a păstra calitatea produselor. Tehnologia panificațieieste cea mai în măsură să ofere astfel de produse, care prin consumul zilnic vor satisface necesarul de fibre alimentare a omului. Însă acest lucru nu se va realiza atât d simplu, tânând cont că adăugarea materiilor prime bogate in fibre pe parcursul procesului tehnologic, aduce modificări; mai mult decqt atât, se poate spune ca îl complică într-o anumita măsură.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectfibrero_RO
dc.subjectpanificațiero_RO
dc.subjectproduse de panificațiero_RO
dc.titleCercetări privind obținerea produselor de panificație îmbogățite în fibrero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului