Arată înregistrarea sumară a articolului
Studii privind autentificarea şi caracterizarea prin tehnici moderne a mierii de albine din România
dc.contributor.author | Dobre, Irina | |
dc.date.accessioned | 2014-05-06T10:53:32Z | |
dc.date.available | 2014-05-06T10:53:32Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/2733 | |
dc.description | Rezumat teza de doctorat - conducător ştiinţific prof. dr. ing. Petru Alexe | en_US |
dc.description.abstract | Mierea de albine este unul din produsele cele mai complexe din punct de vedere biologic, în compozitia căreia s-au descoperit substanţe foarte importante pentru organismul uman. Acest fapt sporeşte mult importanţa mierii în alimentatia omului, comparativ cu alte produse alimentare valoroase din punct de vedere nutritional. Compoziţia chimică, precum şi importanţa mierii pentru organism sunt determinate de natura ei. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi | en_US |
dc.subject | apicultură | en_US |
dc.subject | plante melifere | en_US |
dc.subject | melisopalinologia | en_US |
dc.subject | mierea de albine | en_US |
dc.title | Studii privind autentificarea şi caracterizarea prin tehnici moderne a mierii de albine din România | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [792]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați