Arată înregistrarea sumară a articolului
Studiu privind conservarea cerealelor la temperaturi scăzute
dc.contributor.author | Barna, Octavian | |
dc.date.accessioned | 2018-12-03T08:27:57Z | |
dc.date.available | 2018-12-03T08:27:57Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/5748 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Ioan Tofan | ro_RO |
dc.description.abstract | Având în vedere faptul căin plan energetic cerealele reprezintă între 60 și 70% din alimentatia lumii, iar în procente de masă 45 până la 50% ne dam seama de importanța acestor produse. Principalele cereale cultivate sunt: grâul, secara, orzul, ovăzul, porumbul, meiul, ciumiza, sorgul și orezul. În țara noastră grâul ocupă un loc important atât ca suprafețe cultivate cât și ca pondere în alimentația oamenilor prin produse obținute din făină. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | conservarea cerealelor | ro_RO |
dc.subject | temperatură | ro_RO |
dc.subject | grâu | ro_RO |
dc.subject | depozitare | ro_RO |
dc.subject | mediu înconjurător | ro_RO |
dc.title | Studiu privind conservarea cerealelor la temperaturi scăzute | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [791]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați