Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorBarna, Octavian
dc.date.accessioned2018-12-03T08:27:57Z
dc.date.available2018-12-03T08:27:57Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/5748
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Ioan Tofanro_RO
dc.description.abstractAvând în vedere faptul căin plan energetic cerealele reprezintă între 60 și 70% din alimentatia lumii, iar în procente de masă 45 până la 50% ne dam seama de importanța acestor produse. Principalele cereale cultivate sunt: grâul, secara, orzul, ovăzul, porumbul, meiul, ciumiza, sorgul și orezul. În țara noastră grâul ocupă un loc important atât ca suprafețe cultivate cât și ca pondere în alimentația oamenilor prin produse obținute din făină.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectconservarea cerealelorro_RO
dc.subjecttemperaturăro_RO
dc.subjectgrâuro_RO
dc.subjectdepozitarero_RO
dc.subjectmediu înconjurătorro_RO
dc.titleStudiu privind conservarea cerealelor la temperaturi scăzutero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului