Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorDicu, Anca Mihaela
dc.date.accessioned2018-12-04T08:30:03Z
dc.date.available2018-12-04T08:30:03Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/5754
dc.descriptionRezumat teză de doctorat - Conducător științific: Prof. univ. dr. ing. Rodica Segalro_RO
dc.description.abstractRezumatul tezei de doctorat tratează sintetic obiectivele științifice ale tezei, factorii care duc la formarea radicalilor liberi, a efectelor distructive induse de aceștia, precum și evidențierea importanței compușilor antioxidanti la nivelul organismului, caracterizarea calitativa și cantitativă a extractelor vegetale, determinarea activității antioxidante și antiradical a extractelor investigate și efectul antioxidantilor asupra peroxidării lipidelor.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectproprietăți antioxidantero_RO
dc.subjectplante de culturăro_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectsisteme biologicero_RO
dc.subjectoxidarero_RO
dc.titleStudiul proprietăților antioxidante ale unor produse din plante de cultura și din flora spontanăro_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului