Arată înregistrarea sumară a articolului
Studiul proprietăților antioxidante ale unor produse din plante de cultura și din flora spontană
dc.contributor.author | Dicu, Anca Mihaela | |
dc.date.accessioned | 2018-12-04T08:30:03Z | |
dc.date.available | 2018-12-04T08:30:03Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/5754 | |
dc.description | Rezumat teză de doctorat - Conducător științific: Prof. univ. dr. ing. Rodica Segal | ro_RO |
dc.description.abstract | Rezumatul tezei de doctorat tratează sintetic obiectivele științifice ale tezei, factorii care duc la formarea radicalilor liberi, a efectelor distructive induse de aceștia, precum și evidențierea importanței compușilor antioxidanti la nivelul organismului, caracterizarea calitativa și cantitativă a extractelor vegetale, determinarea activității antioxidante și antiradical a extractelor investigate și efectul antioxidantilor asupra peroxidării lipidelor. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | proprietăți antioxidante | ro_RO |
dc.subject | plante de cultură | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.subject | sisteme biologice | ro_RO |
dc.subject | oxidare | ro_RO |
dc.title | Studiul proprietăților antioxidante ale unor produse din plante de cultura și din flora spontană | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați