Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind influența unor factori asupra ratei de nesterilitate si a stabilității lapetelui sterilizat UHT
dc.contributor.author | Drăgan, Lucian | |
dc.date.accessioned | 2018-12-10T07:59:57Z | |
dc.date.available | 2018-12-10T07:59:57Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22189 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Coordonator științific: Prof. dr. ing. Gheorghe Miron Costin | ro_RO |
dc.description.abstract | Rata de nesterilitate precum și stabilitatea laptelui UHT atqt în cadrul procesului de sterilizare cqt și pe parcursul depozitării (care poate dura o perioada de până la 6 luni de zile) sunt influențate în primul rând de calitatea materiei prime folosite, adică a laptelui crud. Având în vedere aceasta influență în industria laptelui din România, din perspectiva utilizării acestuia la fabricarea laptelui UHT. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | lapte sterilizat UHT | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.subject | nesterilitate | ro_RO |
dc.title | Cercetări privind influența unor factori asupra ratei de nesterilitate si a stabilității lapetelui sterilizat UHT | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați