Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorDrăgan, Lucian
dc.date.accessioned2018-12-10T07:59:57Z
dc.date.available2018-12-10T07:59:57Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22189
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Coordonator științific: Prof. dr. ing. Gheorghe Miron Costinro_RO
dc.description.abstractRata de nesterilitate precum și stabilitatea laptelui UHT atqt în cadrul procesului de sterilizare cqt și pe parcursul depozitării (care poate dura o perioada de până la 6 luni de zile) sunt influențate în primul rând de calitatea materiei prime folosite, adică a laptelui crud. Având în vedere aceasta influență în industria laptelui din România, din perspectiva utilizării acestuia la fabricarea laptelui UHT.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectlapte sterilizat UHTro_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectnesterilitatero_RO
dc.titleCercetări privind influența unor factori asupra ratei de nesterilitate si a stabilității lapetelui sterilizat UHTro_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului