Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorMureșan, Claudia
dc.date.accessioned2018-12-10T09:39:45Z
dc.date.available2018-12-10T09:39:45Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/5769
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. univ. dr. ing. Mircea Bulancearo_RO
dc.description.abstractRezumatul tezei de doctorat tratează sintetic: obiectivele științifice ale tezei, condițiile pedoclimatice ale podgoriilor Miniș-Măderat si Murfatlar, dinamica compușilor fenolici în timpul maturării strugurilor din soiul Burgund Mare in podgoriile Miniș-Măderat și Murfatlar, caracteristicile fizico-chimice ale vinului obținut din soiul Burgund Mare în podgoriile Miniș-Măderat și Murfatlar, concluziile finale și bibliografia selectivă.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjecttehnologiiro_RO
dc.subjectsoiul burgund marero_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectvin roșuro_RO
dc.titleContribuții la optimizarea tehnologiilor de producere a vinurilor roșii din Soiul Burgund marero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului