Afficher la notice abrégée

dc.contributor.authorMureșan, Claudia
dc.date.accessioned2018-12-10T09:39:45Z
dc.date.available2018-12-10T09:39:45Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22190
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. univ. dr. ing. Mircea Bulancearo_RO
dc.description.abstractRezumatul tezei de doctorat tratează sintetic: obiectivele științifice ale tezei, condițiile pedoclimatice ale podgoriilor Miniș-Măderat si Murfatlar, dinamica compușilor fenolici în timpul maturării strugurilor din soiul Burgund Mare in podgoriile Miniș-Măderat și Murfatlar, caracteristicile fizico-chimice ale vinului obținut din soiul Burgund Mare în podgoriile Miniș-Măderat și Murfatlar, concluziile finale și bibliografia selectivă.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjecttehnologiiro_RO
dc.subjectsoiul burgund marero_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectvin roșuro_RO
dc.titleContribuții la optimizarea tehnologiilor de producere a vinurilor roșii din Soiul Burgund Marero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

  • Rezumate teze de doctorat [852]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Afficher la notice abrégée