Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCașulschi, Teodora
dc.date.accessioned2018-12-03T09:06:38Z
dc.date.available2018-12-03T09:06:38Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22193
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Gh. Moron Costinro_RO
dc.description.abstractDezvoltare socio-economică și culturală actuală face ca să nu mai fie suficientă asigurarea cantitativă de produse alimentare de o anumită calitate globală, ci este nevoie ca aceasta să aibă o anumită calitatea intimă, care să asigure o valoare nutritivă ridicată, o valoare calorică mare, cu un pronunțat caracter de inocuitate pentru consumator, capabil să se reintegreze în circuitul biologic natural al ecosistemului în care a fost creat.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectproduse lactatero_RO
dc.subjectprobioticero_RO
dc.subjectmicroflorăro_RO
dc.subjectbiopreparatero_RO
dc.subjectgermeni patogeniro_RO
dc.titleContribuții la optimizarea procesului de obținere a produselor lactate probioticero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [798]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului