Arată înregistrarea sumară a articolului
Contribuții la optimizarea procesului de obținere a produselor lactate probiotice
dc.contributor.author | Cașulschi, Teodora | |
dc.date.accessioned | 2018-12-03T09:06:38Z | |
dc.date.available | 2018-12-03T09:06:38Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22193 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Gh. Moron Costin | ro_RO |
dc.description.abstract | Dezvoltare socio-economică și culturală actuală face ca să nu mai fie suficientă asigurarea cantitativă de produse alimentare de o anumită calitate globală, ci este nevoie ca aceasta să aibă o anumită calitatea intimă, care să asigure o valoare nutritivă ridicată, o valoare calorică mare, cu un pronunțat caracter de inocuitate pentru consumator, capabil să se reintegreze în circuitul biologic natural al ecosistemului în care a fost creat. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.subject | produse lactate | ro_RO |
dc.subject | probiotice | ro_RO |
dc.subject | microfloră | ro_RO |
dc.subject | biopreparate | ro_RO |
dc.subject | germeni patogeni | ro_RO |
dc.title | Contribuții la optimizarea procesului de obținere a produselor lactate probiotice | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [798]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați