Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorRotar, Rodica
dc.date.accessioned2018-12-10T12:06:39Z
dc.date.available2018-12-10T12:06:39Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22202
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Gabriela Antoaneta Stoicescuro_RO
dc.description.abstractAlegerea unei anumite tulpini de drojdie pentru obținerea berii, în condiții specifice de aprovizionare cu materii prime, dotare și tehnologie folosită, se realizează luând în considerare principalele caractere specifice ale drojdiei de bere: gradul de fermentare final și viteza de fermentare, capacitatea de asimilare a substanțelor ce participa la metabolism, randamentul de multiplicare, capacitatea de sedimentare, spectrul și cantitatea de produse secundare ale fermității cu implicații în gustul și aroma berii, rezistența față de degenerare și contaminare.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectînșușiri biotehnologicero_RO
dc.subjectculturi de drojdiero_RO
dc.subjecttehnologia beriiro_RO
dc.subjectproces biotehnologicro_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.titleCercetări privind îmbunătațirea însușirilor biotehnologice ale culturii de drojdie în tehnologia beriiro_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [794]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului