Arată înregistrarea sumară a articolului
Cercetări privind îmbunătațirea însușirilor biotehnologice ale culturii de drojdie în tehnologia berii
dc.contributor.author | Rotar, Rodica | |
dc.date.accessioned | 2018-12-10T12:06:39Z | |
dc.date.available | 2018-12-10T12:06:39Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22202 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Gabriela Antoaneta Stoicescu | ro_RO |
dc.description.abstract | Alegerea unei anumite tulpini de drojdie pentru obținerea berii, în condiții specifice de aprovizionare cu materii prime, dotare și tehnologie folosită, se realizează luând în considerare principalele caractere specifice ale drojdiei de bere: gradul de fermentare final și viteza de fermentare, capacitatea de asimilare a substanțelor ce participa la metabolism, randamentul de multiplicare, capacitatea de sedimentare, spectrul și cantitatea de produse secundare ale fermității cu implicații în gustul și aroma berii, rezistența față de degenerare și contaminare. | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | înșușiri biotehnologice | ro_RO |
dc.subject | culturi de drojdie | ro_RO |
dc.subject | tehnologia berii | ro_RO |
dc.subject | proces biotehnologic | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.title | Cercetări privind îmbunătațirea însușirilor biotehnologice ale culturii de drojdie în tehnologia berii | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [794]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați