Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorRoman, Monica
dc.date.accessioned2018-12-10T11:52:11Z
dc.date.available2018-12-10T11:52:11Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22203
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Rodica Segalro_RO
dc.description.abstractÎn prezent, asigurarea stării de sănătate a populației prin consumarea unor produse alimentare salubre, cu grad înalt de înlocuire și cu valoare nutritiva cât mai ridicată, reprezintă principala preocupare a specialiștilor în industria alimentară si nutriția umană. În prezent, dirijarea procesului de fermentare la produsele crude-uscate se realizează prin folosirea gluco-lactonei (GdL) sau a culturilor selecționate de microorganisme, pentru acidifierea rapidă a pastei pentru salamuri semiuscate și uscate, eliminarea riscului alterării, accelerarea procesului de înroșire și pentru selectarea microorganismelor utile.ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectprocedee tehnologicero_RO
dc.subjectproduse alimentarero_RO
dc.subjectnitrițiro_RO
dc.subjectsănătatea populațieiro_RO
dc.titleStabilirea unor procedee tehnologice de control și reducere a conținutului de nitriți în produsele alimentarero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului