Arată înregistrarea sumară a articolului
Studiul comportarii coloranților alimentari în preparatele din carne cu adaosuri de derivate proteice si poliglucidice
dc.contributor.author | Popescu, Elena Corina | |
dc.date.accessioned | 2018-12-10T10:38:43Z | |
dc.date.available | 2018-12-10T10:38:43Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22206 | |
dc.description | Rezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Constantin Banu | ro_RO |
dc.description.abstract | Evoluția societății omenești este determinată în bună măsură de cantitatea și calitatea alimentelor utilizate pentru nutriția cotidiană a indivizilor, din cele mai vechi timpuri aceștia fiind puși in situația de a utiliza la maximum și cât mai eficient resursele de hrană procurate din mediul înconjurător sau produse de către ei. (Banu, 1985). | ro_RO |
dc.language.iso | other | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați | ro_RO |
dc.subject | coloranți alimentari | ro_RO |
dc.subject | derivate proteice | ro_RO |
dc.subject | industrie alimentară | ro_RO |
dc.subject | derivate poliglucidice | ro_RO |
dc.subject | proteine | ro_RO |
dc.title | Studiul comportarii coloranților alimentari în preparatele din carne cu adaosuri de derivate proteice si poliglucidice | ro_RO |
dc.type | Thesis | ro_RO |
Fișiere la acest articol
Acest articol apare în următoarele colecții(s)
-
Rezumate teze de doctorat [791]
Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați