Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorPopescu, Elena Corina
dc.date.accessioned2018-12-10T10:38:43Z
dc.date.available2018-12-10T10:38:43Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/22206
dc.descriptionRezumat Teză de doctorat - Conducător științific: Prof. dr. ing. Constantin Banuro_RO
dc.description.abstractEvoluția societății omenești este determinată în bună măsură de cantitatea și calitatea alimentelor utilizate pentru nutriția cotidiană a indivizilor, din cele mai vechi timpuri aceștia fiind puși in situația de a utiliza la maximum și cât mai eficient resursele de hrană procurate din mediul înconjurător sau produse de către ei. (Banu, 1985).ro_RO
dc.language.isootherro_RO
dc.publisherUniversitatea "Dunărea de Jos" din Galațiro_RO
dc.subjectcoloranți alimentariro_RO
dc.subjectderivate proteicero_RO
dc.subjectindustrie alimentarăro_RO
dc.subjectderivate poliglucidicero_RO
dc.subjectproteinero_RO
dc.titleStudiul comportarii coloranților alimentari în preparatele din carne cu adaosuri de derivate proteice si poliglucidicero_RO
dc.typeThesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

  • Rezumate teze de doctorat [791]
    Conține rezumatele tezelor de doctorat susținute în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Arată înregistrarea sumară a articolului